OVER ONS

Miranda van den Ende
coach & relatietherapeut

Het is mijn missie om met open mind te verbinden met de mensen om mij heen en vanuit passie en enthousiasme bij te dragen aan de bloei van het potentieel van mensen en bedrijf.

Ik ben naast coach, directeur in de tuinbouwsector en weet als geen ander wat het betekent om een bedrijf te runnen en hoe belangrijk het is om goede medewerkers te hebben die loyaal zijn aan je bedrijf en ook de balans ervaren tussen werk en privé.

 Vanuit mijn behoefte om bij te dragen aan het welzijn van mijn medemens en vanuit mijn nieuwsgierigheid naar de intentie van gedrag, de overtuigingen en waarden van mensen, heb ik mezelf door opleiding en ervaring ontwikkeld tot coach en therapeut.  Mijn werkwijze is praktisch en aansluitend bij de hulpvraag van mijn client.  De methodieken die ik ik in mijn rugzak heb zet ik flexibel in. Ieder traject is maatwerk.  

Of je online, in je eigen omgeving , in onze praktijk of wandelend gecoacht wilt worden is mij om het even. 

Verbinding en vertrouwen is de basis in iedere relatie. Dus ook in mijn relatie met de coachee. Een eerste kennismaking is belangrijk om onze “match” te checken.

 

 

 

Martin van Gogh
Executive coach & mediator

Naast mijn opleidingen op het gebied van coaching, E-coaching en mediation heb ik een brede en uitgebreide achtergrond in het bedrijfsleven. 

Gestart als electrical engineer, projectmanager en salesmanager ben ik inmiddels al ruim 20 jaar directeur van een groot bedrijf in de industriële automatisering. Door mijn achtergrond werk ik veel op het gebied van business, corporate en executive vraagstukken. 

Ook ben ik actief in de loopbaan- en personal coaching. Assertiviteit, carrière, conflicten, leiderschap, ondernemen, ontslag en timemanagement zijn bijvoorbeeld thema’s die hierbij vaak aan de orde komen.


Naast dat een coach voldoende kennis heeft van zijn vak, zijn wederzijds vertrouwen en een goede klik belangrijk bij het uitzoeken van een coach. Om erachter te komen of wij goed bij elkaar passen starten we daarom altijd met een eerste kennismakingsgesprek.


Vanaf 2022 werken wij zowel vanuit Westland als vanuit Brielle

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van beroepscoaches en bij het European Mentoring & Coaching Council en wij hanteren de internationale etische geddragscode